Huren pianist

Pianist

Pianist inhuren voor uw verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest? Wij van Evenses helpen u hier graag bij. We bieden namelijk een breed assortiment aan van verschillende pianisten die te huur zijn voor uw evenement. In ons aanbod hebben wij klassieke pianisten, jazz pianisten, pop piansten en pianist-entertainers. Voor chiquere gelegenheden komt de klassiek pianist goed tot zijn recht. De jazz- en pop pianist zijn erg geschikt om sfeervolle achtergrond muziek te verzorgen. De pianist-entertainer maakt er met zijn zang en interactie een groot feest van. Pianist inhuren.

De pianisten nemen standaard een digitale piano mee. Als u een piano of vleugel wenst kunnen wij deze ook voor u verzorgen. Wij werken uitsluiten met professionele muzikanten. Al de pianisten in ons aanbod zijn ervaren, netjes verzorgd en goede spelers. Zo bent u er zeker van dat de pianist een goede optreden zal verzorgen.

Pianist inhuren voor uw feest, verjaardag of trouwfeest

Er zijn maar weinig instrumenten die zo veelzijdig zijn als de piano, in ieder geval op het gebied van Westerse muziek. Van klassieke muziek en popmuziek tot jazz en rock 'n roll, de piano heeft de afgelopen eeuw in vrijwel ieder populair genre een plaatsje bemachtigd. Luister maar eens goed naar de liedjes op de radio: de kans is groot dat u in een overgroot deel van die liedjes een soort piano kan herkennen.

Dat betekent dus ook dat u een pianist kunt boeken voor een heel veel verschillende soorten feesten en evenementen. Gaat u binnenkort trouwen met de liefde van uw leven en wilt u de ceremonie laten begeleiden door een pianist die live jullie favoriete klassieke stukken speelt? Organiseert u het eindejaarsdiner voor uw bedrijf en wilt u tijdens het eten wat kalme achtergrond muziek laten spelen? Of geeft u volgende week een jazzfeestje voor vrienden uit de straat en wilt u ze graag verrassen met een live pianist? Wat voor soort evenement of feest u ook gaat organiseren, de kans is klein dat het boeken van een pianist niet voor een toegevoegde waarde zorgt. Een live performance van een professionele pianist kan uw feestje net voorzien van dat extra tikkeltje originaliteit en entertainment.

De veelzijdigheid van de piano kan het boeken van een pianist echter ook wat ingewikkelder maken, zeker als u nog niet precies weet wat voor soort evenement u gaat organiseren of naar wat voor soort muzikale begeleiding op zoek bent. Om die reden is het zeker verstandig om daar alvast een goed idee van te vormen, in ieder geval voor uzelf, voordat u begint met het zoeken en boeken van een pianist. Niet iedere pianist zal namelijk goed passen bij het soort feestje dat u in gedachten heeft.

Om die reden is het dan ook een goed idee om bij het boeken van een pianist samen te werken met een partij die ervaring heeft op het gebied van artiestenboekingen. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid portfolio professionele pianisten met wie we al heel vaak samen hebben gewerkt. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat u de perfecte pianist kunt boeken voor uw feest. U kunt onze event specialisten zeven dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Mocht u eerst zelf het aanbod willen verkennen, dan kunt u met de hulp van onze zoekmachine alvast een eerste selectie maken. Daarnaast zullen we hieronder ook wat dieper ingaan op de piano in het algemeen en waar u zeker op moet letten wanneer u een pianist gaat boeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *